Cazare Gura Portitei 2014

S-au afisat tarifele la cazare pentru sezonul 2014 http://guraportitei.ro/camere/tarife-3/

Nimic spectaculos pana in prezent, sunt cam la fel ca in sezonul 2013 cu aproximativ 1% mai mult datorita taxei hoteliere de 1! conform HCL Jurilovca Nr. 118/19.12.2013, taxa pe care nu au putut sa o suporte si au bagat-o pe gat turistilor din ce in ce mai putini.

Ca sa para mai mici sunt afisate fara TVA de 9% si fara taxa consiliului local de 1%. Eu am comparat cazarea la Casa Pescareasca deoarece acolo stiam preturile de anul trecut, dar ma uit pe cazarea in sezon la casute si vad 25 EURO / noapte la care se adauga 9% TVA si 1% taxa de cazare si mi se pare cam exagerat, dar ai 2 locuri si priza, totusi.

 Aaa ..., stai asa ca nu e la fel, cica ai x% discount la mic dejun, anul trecut era inclus micul dejun. Deci pana la urma e aceiasi bataie de joc la care ne asteptam cu totii, cei care cunoastem locul, din ce in ce mai scump si atat.

Mai departe ... asteptam pareri si comentarii.

Un comentariu:

  1. Corect, pare aceasi "bataie de joc". Din cate observ, "super oferta" din sezon nu include mic dejul si nici vreun discount la acesta. Oricum, asa cum ne asteptam, lucrurile evolueaza negativ si sunt tare curios care va fi concluzia conducerii la sfarsitul sezonului..... Poate anul acesta vor fi turisti mai putini si pana si acesti vor fi mai chibzuiti privind cheltuielile. Totusi, cine vine la Gura Portitei nu o face pentru conditiile de cazare fara cusur sau pentru serviciile oferite la preturi corecte, ci pentru frumusetea locului si calitatea turistilor ce vin acolo....motiv pentru care ma intreb cum va fi anul acesta la portita?!
    Sau mai bine zis, mai mergem anul asta?

    RăspundețiȘtergere